Offset tisk

Kdaj se odločiti za offset tisk?

 
1. Kadar želite natisniti velike naklade tiskovin. Cena tiskanja na izvod se pri klasičnem tisku zniža obratno sorazmerno s količino natiskanega materiala. Večja kot je količina, nižja je cena. Pri klasičnem tisku se vam splača tiskati od petsto izvodov naprej, še posebej če tiskate črno-belo.
2. Kadar želite tiskati na druge neobičajne podlage. Pri offset tisku je papir le ena od možnosti. Vendar je možen tudi tisk na plastiko, les, tekstil in druge materiale, česar vam digitalni tisk ne omogoča.
 
3. Kadar so slike na tiskovini odločilnega pomena. Če želite največ pozornosti nameniti barvi in slikam in če je zelo pomembno, da je ta najvišje kvalitete, potem je klasični offset tisk morda boljša rešitev.
 
Ne glede na to, ali gre za digitalni tisk ali za offset tisk, vam dobra in moderna tiskarna danes lahko ponudi tiskanje tako v eni kot v drugi obliki. Takšna tiskarna je tudi tiskarna Demago, ki vam zagotavlja hitro, kvalitetno in ugodno tiskarsko storitev. Obiščite spletno stran www.demago.si in si poglejte paleto storitev, ki vam jih ponuja
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.